enllaç al web

dimecres, 11 de juliol del 2012

Nou web de laGota: Si ells retallen, nosaltres fem més!


A continuació us penjem la carta de presentació del nou web de laGota.

Esperem que us agradi i que ens comuniqueu les vostres opinions i recomanacions.

Dir-vos també que si voleu rebre les comunicacions de laGota directament al vostre correu només heu d'enviar un missatge aquí indicant-nos-ho.

______________________________________________________________
Com esteu,



Des de laGota ens tornem a posar en contacte amb tots vosaltres per anunciar-vos un parell de coses...
Primer que res us volíem informar (alguns ho haureu anat veient si heu mirat el bloc) que hem estat treballant aquests mesos en renovar de cap a peus la imatge de laGota.
Primerament vàrem tenir l’ajuda d’en Weren’s  (http://www.impaktesvisuals.com/) de Sabadell per preparar un nou logotip. Això ja és més seriós que les incursions “patilleres” de l’Albert al disseny gràfic!


També aprofitant que vàrem anar a donar-nos a conèixer a la fira SMAGUA de Zaragoza, preparàrem un tríptic amb el nou logotip, en el qual vam tenir l’ajuda del Juan de Zaragoza (caballerogarciajuan@gmail.com), i en que ja començava a perfilar-se el que s’anava convertint en una gama de colors, tipus de lletra i aquestes coses.
Així que amb tot plegat ens vam anar animant i veient arrossegats a aplicar també aquests canvis al disseny del web, i avui ens dirigim especialment a vosaltres per tal de presentar-vos aquests canvis!


Tot i això hem respectat bastant l’estructura: volem que sigui un web essencialment explicatiu i no només propagandístic, que hi hagi profusió d’exemples, fotos, documentació relacionada, promoció de cursos, etc.

Després del treball fet, pensem que amb la nova imatge, la informació queda més clara i fàcil de llegir, alhora que manté un perfil homogeni amb el canvis de logotip, tríptics i demés i per tant: amb la nova imatge de laGota.

A més a més, estem preparant les versions en castellà, ja que estem treballant amb alguns projectes de formació a Sud-Amèrica i en xarxes amb altres projectes de l’estat, així com una versió en anglès que se’ns ha sol·licitat per part de col·legues de xarxes internacionals.
Òbviament ens agradarà molt de saber-ne el vostre parer de la nova web, així com idees i canvis que ens vulgueu proposar!


En segon lloc, aprofitem que ens posem en contacte amb tots vosaltres per informar-vos que estem preparant una sèrie de cicles formatius per a l’any vinent. Ja feia varis anys que bé mitjançant l’Escola Agrària de Manresa o altres entitats púbiques impartíem algun curs anual de certa envergadura, per divulgar els sistemes naturals de gestió i tractament d’aigües, però donada l’efervescència retalladora que estem sofrint, aquests any 2011 i 2012 no se n’ha celebrat cap d’una certa magnitud.
No hi estem d’acord! Precisament creiem que és ara el moment d’organitzar aquests cursos, ja que seguim creien en el potencial d’aquestes tècniques i en la seva idoneïtat de cara a reduir els consums energètics de la depuració, la reducció en la generació de fangs de depuradora, la importància de captar i utilitzar l’aigua pluvial, i en general la divulgació de tècniques de bon maneig dels recursos aquàtics a fi de adequar-los a l’Agenda 21 i fer-los més econòmicament lògics, social i ecològicament sostenibles.

A més, sabem que hi ha molta gent amb trempera i bona formació que dissortadament té massa hores lliures en aquest moment...
És per cobrir aquestes carències que hem decidit d’organitzar cursos formatius directament des de laGota de cara al curs vinent.

Per tant us agrairem que si podeu ester interessats en algun d’aquests cursos, ens ho feu saber, per poder-vos avisar un cop anem definint els formats, llocs de celebració, donar caires més teòrics i/o pràctics... en definitiva, adaptar-nos el millor possible al que creieu que son les vostres necessitats.
Finalment, dir-vos que també hem introduït laGota a diverses xarxes socials com són Linkedin, Twitter, Facebook .

Com sempre, us agrairem que feu difusió d’aquest correu a totes les persones que creieu interessades.


Si voleu que us incloguem en els futurs correus del nostre mailing, en el que no pretenem carregar-vos de correus brossa sinó posar-vos al dia periòdicament del que anem fent en el desenvolupament del projecte , comenteu-nos-ho i us inclourem al llistat.

Fins ara, BON ESTIU, equip de laGota